سلام. سطح زبان من مبتدیه. میخوام بدونم اگه از امروز شروع به کلاس رفتن بکنم چقدر طول میکشه تا بتونم آیلس 7 آکادمیک بگیرم؟
سلام شیرین،
سلام شیرین،
به خیلی عوامل بستگی داره. از جمله سطح کنونی زبان شما، روزانه چقدر وقت صرف مطالعه میکنی، نوع کلاس (خصوصی یا عمومی) و مهارت استاد شما. با فرض اینکه الان در سطح مبتدی باشی (سومین درس از اولین کتاب) و روزی ۲ ساعت هم کار کنی و شرایط دیگه هم مساعد باشه، حدوداً یک تا یک سال نیم. ولی میتونه خیلی راحت به دوسال یا بیشتر هم برسه.
برای رسیدن به آیلتس ۷ جنرال از سطح مبتدی در خوش بینانه ترین حالت (هفته ای ۲ تا ۳ جلسه کلاس خصوصی با استاد ماهر و حرفه ای + روزی ۵ تا ۶ ساعت مطالعه + جدیت و روحیه بالا) حدوداً به ۶ ماه و برای آیلتس ۷ آکادمیک حدودا به ۸ ماه زمان نیاز دارید.
برای تخمین زمان دقیق تر لطفاً در آزمون تعیین سطح کامل زبان شرکت کنید.
موفق باشید
- برای ارسال دیدگاه وارد شوید.
البه من شنیدم اگر تمام وقت
البه من شنیدم اگر تمام وقت کار کنی و مثلا روزی 8 تا 10 ساعت. با یه استاد خوب میشه 4 تا 5 ماهه هم از صفر به 7 رسید. مشگل خود من اینه که برای ادامه تحصیل آیلتس بهتره یه تافل؟
خیلی ممنونم از راهنماییت. پس
خیلی ممنونم از راهنماییت. پس اول میرم دنبال مشخص کردن دانشگاه و کشوری که میخوام برم.
سلام و خسته نباشید من خواستم
سلام و خسته نباشید من خواستم بدونم که نمره قبولی ایلتس که میگن از 5 به بالاست از 5 به بالا به چه کشورهای میتوان رفت برای ااکادمیک و جنرال بگید ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام مرتضی. آیلتس قبولی یا
سلام مرتضی. آیلتس قبولی یا ردی نداره. آزمون آیلتس سطح دانش عمومی زبان شما رو در 4 مهارت اصلی بر اساس یک نمره از 1 تا 9 مشخص میکنه. از اونجایی که آیلتس آزمون معتبری هست خیلی از دانشگاه های دنیا قبولش دارن و شرط ورود شما به اون دانشگاه گرفتن نمره ای هست که از شما میخوان. یک دانشگاه مثل Essesx از شما آیلتس 5.5 میخواد یکی هم مثل آکسفورد 7 میخواد. پس باید ببینی اون دانشگاهی که میخوای بری ازت چه نمره ای میخواد. در سال 2012 نمره ی میانگین آیلتس آکادمیک در 5 کشور زیر به این ترتیب بود:
کشور | Band Score |
آلمان | 7.2 |
یونان | 6.8 |
مالزی | 6.8 |
فیلیپین | 6.8 |
فرانسه |
6.7 |
دستون درد نکنه مرسی از
دستون درد نکنه مرسی از اطلاعات مفیدتون